Skriv i gästboken >>

Gästbok

Jantack
2020-10-17 21:07Tack för en härlig danskväll,,,Ni är bäst. Oj va ja väntar att få dansa live till er Hälsn Jan fr Finland
Svar från Martinez:
Tusen tack Jan för dom fina orden! Vi väntar också på att få komma ut igen och spela. Vi hoppas allt blir som vanligt snart igen. Kram från oss!
Conny helsåld på gruppen
2020-10-17 20:38 jag blev helsåld på gruppen ända sdag jag såg er i Malung under dansbandsveckan för ett par år sedan för ett par år sedan och Sandras röst + fart och fläng och hennes underbara Rockabilly klänningar jag tror att jag har hunnit att samla på mig allt ni gett ut i skivväg jag bara älskar er härliga människor Ihope to see you soon
Svar från Martinez:
Hej Conny! Tack! Så glada vi blir att få höra det. Vi hoppas också på att få komma ut på dansbanorna igen. Sköt om dig tills dess!
HeidiGratulerer med 40-årsjubileum!
2020-10-14 17:47Kjære Martinez! Gratulerer så mye med 40-årsjubileum! :) Ønsker dere en riktig fin markering av jubileet :) Den nye CD-skiva deres er fantastisk - dere gjør en strålende jobb som vanlig! Jeg savner dere alle og håper dere har det bra. Tenker på dere. Dere er best! :) Martinez i mitt hjerte! :) Mange store klemmer fra Heidi i Norge
Svar från Martinez:
Tusen tack Heidi! Så roligt att du gillar vår senaste CD också. Vi sänder en massa kramar tillbaka till dig i Norge och hoppas på snart återseende.
Teater StjärnskottGrattis Hälsning!
2020-10-05 14:13Hej Martinez vi på Teater Stjärnskott har spelat in en Hälsning till er, tryck på länken nedan! https://drive.google.com/file/d/1kTOMEa1MuflD1dxIE4sSJqiLsT9VcvJi/view?usp=sharing Väll mött och god fortsättning!
Svar från Martinez:
Hallå där! Vi bugar och tackar för den hälsningen! Vi sänder kramar tillbaka till er.
Cecilia Biljettfråga
2020-09-16 16:07Hej! Nära släpper ni biljetterna till er jubileumskväll den 17/10. Har väntat hela dagen på något inlägg på facebookgruppen.
Svar från Martinez:
Hej Cecilia. Dom första 50 biljetterna sålde slut väldigt fort. Vi hoppas att restriktionerna släpps upp efter den 1 oktober så att vi kan erbjuda fler gäster att vara med. Kram från oss.
IngerSkriv köp
2020-08-25 20:39Jag köpte en skiva via swish den 3/8-20. Men den här inte kommit än. Är det lång vänts tid?
Svar från Martinez:
Hej Inger. Den borde ha kommit till dig. Skriv din adress till dannestrandbergmartinez@gmail.com Då kollar vi upp det. Ha det gott!
Carolinehej
2020-07-21 14:13Hej en liten fråga finns det möjlighet o få ett foto på er med era autografer på hemskickat tacksam för svar
Svar från Martinez:
Hej Caroline. Skriv ett mail till dannestrandbergmartinez@gnail.com så ser vi om vi kan lösa det. Kram från oss!
BeatriceGlad sommar
2020-07-17 13:22Blir det några fler spelningar i Norrbotten nästa år?
Svar från Martinez:
Hej Beatrice. Om dansen slår igång så kommer vi till Norrbotten under nästa år. Kram från oss!
Conny Sveriges bästa dansband
2020-07-15 21:24 har följt med i dansbandssvängen sedan 70-talet och har slitit ut åtskilliga skor på dansbanorna och jag har kommit fram till att Martinez är på topp 3 top 3 av Sveriges bästa dansband genom tiderna . saknar er och Dansbandsveckan i Malung
Svar från Martinez:
Hej Conny! Tusen tack för dom fina orden. Vi tackar allra ödmjukast. Det var otroligt fint att få höra. Vi saknar också Dansbandsveckan i Malung och alla andra sommardanser som missas nu i dessa Corona tider. Vi får hålla ut och hoppas på en vändning snart så vi får komma ut igen. Ha det bäst! Kramar från oss!
Jandans
2020-07-14 19:38Tack för dansa hemma,,trevligt att få höra er igen,kram ti Sandra,, hälsn Jan från Finland
Svar från Martinez:
Tack själv Jan för att du såg oss där. Ha det bäst så ses vi framöver igen. :)
EvaDansa hemma
2020-07-14 11:22Ser fram emot att dansa hemma med er ikväll. var rädda om er . //Eva
Svar från Martinez:
Tack Eva! Det värmer våra hjärtan! Kramar
Henningvarberg
2020-07-13 23:03Hej varberg kommer ni inte hit å spelar någon gång?
Svar från Martinez:
Hej Henning! Det gör vi gärna. Vi skulle ha spelat där i sommar. Men vi tar nya tag när denna karantän är över. Ha det bra tills dess.
Lars-Erik GustavssonNya dansbandslåtar
2020-07-07 08:42Hej Martinez! Om jag vill skicka nya dansbandslåtar till Er hur gör jag då?
Svar från Martinez:
Hej Lars-Erik! Du kan maila dom till vårat skivbolag Atenzia Records. Eller till dannestrandbergmartinez@gmail.com
Lennart Ekeroth Verkligen fin service
2020-07-06 18:35Hej på er i bandet! Jag fick en ny skiva av er i dag för den som hackade på ett spår. Verkligen snyggt av er. Ni levererar verkligen till era publik även då ni inte spelar till dans. Saknar verkligen att dansa till er o hoppas verkligen att dansen kommer igång snart. Kramar på er alla från Lennart
Svar från Martinez:
Tack Lennart för dina fina ord! Hoppas cd.n spelar felfritt nu. Vi önskar dig en härlig sommar!
Sebastian Janssonnya cd-skivan
2020-06-27 16:03Hej Alla ni i Martinez jag vill bara passa på säga grattis till en toppen cd-skiva hoppas vi ses snart igen kram Sebastian ha en toppen sommar trots coronaviruset
Svar från Martinez:
Tusen tack Sebastian! Vi önskar dig en toppen sommar med och hoppas på snart återseende. Kramar från oss!
Uno & Elisabeth 070-5814050Inbjudna dansare
2020-06-19 20:12Trevlig midsommar på er alla! Nu är det midsommar afton och vi sitter och tittar på Micke Ahlgrens livesändning. Trevligt, men synd att det är helt utan publik. Ni skulle ju kunna ta detta med livesändning ett steg till. Det är ju faktiskt möjligt att bjuda in 25 (friska) danspar. Kan dessutom dansarna bestämma sig för att antingen dansa foxtrot eller bugg så skulle det kunna bli 2x25 (friska) danspar. Vilket drag! Helst skulle det ju vara utomhus men fixar ni detta till nästa helg (och vi får komma) så bokar vi ”foxtrotsplats” och tar ut husbilen och kommer! Trevlig midsommar från Småland.
Svar från Martinez:
Hej Uno och Elisabeth! Vi önskar er detsamma om än lite sent. Ja det är en annorlunda tid vi lever i just nu. Vi får se framöver om det finns möjlighet att bjuda in några danspar till nån av våra kommande livestream sändningar. Ha det gott så länge!
MickeSångljud
2020-05-21 14:53Vem fixar bakgrunderna till Er....det låter jättebra
Svar från Martinez:
Hallå Micke. Det är väldigt olika. Vi gör det inom bandet och ibland våran producent Henrik Sethsson och Jonas Nordqvist som spelade med oss finns fortfarande med i bakgrunden vad gäller arrangemangen. Ha det bra och tack för din fina respons!
LennartBäst
2020-03-31 17:35Ni är bara bäst
Svar från Martinez:
Tusen tack Lennart för din fina support! Kramar från oss.
SusanneSwishnummer
2020-03-19 19:31Hej! Har ni något swishnummer till er, hade tänkt åkaoch dansa till er i morgon men vill bidraga så jag förhoppningsvis har den möjligheten i framtiden .
Svar från Martinez:
Hej Susanne och tack för din varma omtanke. Det värmer ska du veta. Om du vill köpa vår nya CD går det bra att swisha 200:- till 1230776583 och skriv namn och adress i meddelande fältet så kommer skivan direkt till din brevlåda. Kramar från oss alla!
Lindaalvik
2020-01-14 12:23hej sandra jag har en sak att säga dig att jag kommer till alvik 24/1 då ni spelar upp till dansen det ska bli kul att träffa dig
Svar från Martinez:
Hej Linda. Så trevligt. Välkommen till Alvik. Kram
Sven-Olof NilssonTack för en toppenkväll den 6/1 2010 på Festplatsen i Vännäsby!
2020-01-07 19:46Vi var många som trivdes, dansade och njöt av er musik! Det kunde knappast ha blivit bättre. "Tack!" säger vi och "Välkommen åter!"
Svar från Martinez:
Hej Sven-Olof! Tack själv för dom värmande orden. Det var en riktigt trevlig kväll och vi ser fram emot att komma tillbaka.
/CVännäsbydansen
2020-01-07 07:02Tack för dansupplevelsen i Vännäsby. Stället håller på att växa fram till det bästa dansstället i regionen. Så roligt med tanke på allt ideellt arbete som föreningen lägger ner
Svar från Martinez:
Tack själv för en kanonkväll! Ja det är en välskött festplats med engagemang av arrangörer och en fin publik. Vi säger på återseende.
AnnaJullåt
2019-11-07 10:55Hej på er! Så kul att ni ska släppa en julsingel nu i november! Det ser jag fram emot! En fråga bara, vem har skrivit den där låten? Ni är best! Kram på er alla, hälsar Anna
Svar från Martinez:
Hej Anna. Det är Lasse Lindbom som skrivit "Änglar i snön" Tack för din fina respons. Kram på dig!
Stefan GiehlerTEXT O MUSIK
2019-10-30 19:44Hej! Vem har skrivit text o musik till "väskan min är packad"? LÅten är grymt bra!:) MVH Stefan
Svar från Martinez:
Hej Stefan! Anders Oscarsson, Henrik Strömberg (Scotts) och Åsa Karlström har skrivit "Väskan min är packad" till oss. Vi gillar låten väldigt skarpt. Ha det så bra. Kram från hela gänget.
Eddie NilssonSöder om gränsen
2019-10-09 20:10Tack ska ni ha för en helt underbar kväll på Sundspärlan i går!! Vi hoppas verkligen på en repris!!! (det ska vi som är "juniorer" där lobba för) Ha det bäst!!
Svar från Martinez:
Hallå Eddie! Tack själv för en otroligt rolig kväll på Sundspärlan! Vi kommer gärna ner fler gånger såklart. Och så fint att ha er support! Det värmer. Vi ses framöver igen. Kramar från hela gänget!

Sidor